Murgie Masala Nickerie (kip in masala Nickerie)

Murgie Masala Nickerie (kip in masala Nickerie)

Murgie Masala Nickerie (kip in masala Nickerie)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

25 minuten.

Ingrediënten

1 potje (360ml)
Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
5 eetlepels olie
500 gram kipfilet
1 kleine ui
1 kopje water
200 gram voorgekookte aardappelen in partjes
100 gram kouseband
4 hardgekookte eieren

Bereiden

Snijd de kipfilet in dobbelstenen en kruid die met de Chicken Masala (roerbaksaus).
Olie verhitten, kipfilet en de ui (in halve ringen gesneden) toevoegen en bakken tot het vlees gaar is. Het water, aardappelen en kouseband toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen; de laatste 5 minuten de eieren (gepeld) toevoegen.
Serveertip: Serveren met Roti of Kotomisi Rijst.

Variatietip: In plaats van kouseband kan ook sperziebonen worden gebruikt.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus